Privat tandläkare Motala

Vill du ha hjälp med tandvård av professionella tandläkare?

Akut/jour Må-Fre 08:00 – 21:00 samt Lördag 11:00-18:00

Privat tandläkare Motala

Letar du efter hjälp av en privat tandläkare i Motala med omnejd? Då har du kommit helt rätt! Vi på Dental Care Motala ser till att du får precis den hjälpen du är i behov av. Varmt välkommen till oss på Dental Care Motala!

Oavsett vilken anledning du har för att söka dig till oss kommer vi göra allt för att du ska få anpassad och bra hjälp utefter dina behov. Våra tandläkare är utbildade, professionella och kompetenta inom just tandvård. Detta gör att du kan förvänta dig god service och kvalitativ hjälp.

Till oss välkomnar vi alla som är i behov av en privat tandläkare, gamla som nya patienter. Det som får oss att sticka ut är bland annat våra korta väntetider. Samtliga tandläkare arbetar med största noggrannhet och effektivitet för att göra så många kunder som möjligt 100 procent nöjda.

Välkommen att kontakta oss om du skulle ha några frågor eller funderingar. Bokning av tid sker enkelt via vår Boka Direkt. Ni hittar oss i Motala men vi finns tillgängliga för dess omnejd också.

Välkomnar nya patienter

Tveka inte på att vända dig till oss om du behöver hjälp med någonting inom tandvård. Vi välkomnar nya patienter med öppna armar.

Korta väntetider

Du kan alltid förvänta dig korta väntetider hos oss. Våra jourtandläkare arbetar effektivt och med hög kvalitet.

s

Akut tandvård

Är du i behov av akut tandvård finns våra privata tandläkare här för att hjälpa dig.

Dental Care Motala erbjuder tandvård av högsta kvalitet och våra privata tandläkare tar hand om våra patienter med största omsorg.

Hos oss hittar du ett flertal olika behandlingar, däribland laserbehandling.

Varmt välkommen hos oss!